26.3.2022 sa v Prešove uskutočnil JUST GYM CUP 2022 vo Fitness Agility a Fitness Challenge, ktorú organizoval športový klub JUST GYM pod záštitou Slovenskej asociácie fitnes kulturistiky a silového trojboja (SAFKST). 

FITNES AGILITY vznikla ako odozva na zhoršený fyzický stav mládeže a predstavuje prostriedok rozvoja nielen pohybového aparátu, obratnosti a flexibility, ale aj všeobecných pohybových schopností. Rozvoj fyzických schopností detí a mládeže je dôležitý nielen pre zvýšenie výkonnosti v rôznych športoch, ale aj pre zlepšenie celkového zdravia a prirodzenej imunity.

Zdroj: FB Just Gym

“Akcia prebehla veľmi úspešne aj za podpory partnerov: ZŠ Šmeralová, MILK AGRO, KARMEN CBA a ďalších podporovateľov a priateľov. Personálnu záštitu ako odborní garanti sme mali my ako zakladatelia športového klubu JUST GYM, Prešov, ja spolu s manželkou Martinou. Všetci pretekári či už v nomináciách Fitness Agility (deti), alebo Fitness Challenge (mládež a dospelí), predviedli skvelé výkony a tí najlepší si odniesli víťazné poháre a pekné vecné ceny. Latku súťaže Fitness Challenge zdvihli najmä naši úspešní reprezentanti Slovenska Michal Barbier – majster sveta vo fitness a Ela Masaryková – 5 násobná majsterka SR a vicemajsterka sveta v bodyfitness, ktorí zároveň aj svoje kategórie s prehľadom vyhrali, no boli výraznou motiváciou pre ostatných pretekárov a deti.  Toto nebola jediná akcia nášho športového klubu a tak sa môžete tešiť nie len na pokračovanie a ďalšie ročníky tejto súťaže ale aj na našu účasť na pripravovaných športových akciách v našom regióne o ktorých vás budeme v predstihu informovať.” uviedol Marek Namešpetra Manager fitness klubu a profesionálny osobný fitness tréner.

Martina Namešpetrová a Marek Namešpetra, zdroj: Marek Namešpetra
Ela Masaryková – 5 násobná majsterka SR a vicemajsterka sveta v bodyfitness, Zdroj: safkst.sk
Michal Barbier – majster sveta vo fitness, zdroj: hashtag.sk

Výsledky zo súťaže nájdete na www.safkst.sk a záznam zo súťaže na stránke https://vafec.sk/just-gym-cup-2022/ 

Category
Tags

Zatiaľ žiadne komentáre

Pridaj komentár