V Rovensku sa 26.3.2022 konali Majstrovstvá Slovenska v silovom trojboji dorasteniek, dorastencov, junioriek a juniorov a Majstrovstvá Slovenska v klasickom silovom trojboji dorasteniek a junioriek. Z Východu tam boli zastúpené kluby Hard Power Team Bardejov a Klub silového trojboja T+T – Sabinov. Samozrejme aj medzi Vychodňarmi máme Vicemajstrov Slovenska, a to:

Samuel Marčin v kategórií Dorastenci nad 120kg, ktorý súťažil za klub Hard Power Team Bardejov či Martin Hužvár v kategórií Juniori do 93kg z Klubu silového trojboja T+T – Sabinov. 

Zdroj: FB KST T+T Sabinov

Avšak dôsledná príprava Vychodňariek priniesla svoje ovocie, a to v prekonaní národných rekordov. To sa podarilo Veronike Mačejovej z Hard Power Team Bardejov, ktorá súťažila v kategórií Dorastenky do 63kg RAW a to v mŕtvom ťahu, kde zdvihla 132,5kg. 

Ďalšou úspešnou Vychodňarkou z Bardejova je aj Patrícia Chuchutová, ktorá prekonala dvakrát národný rekord, a to v benčpres váhou 68kg a v mŕtvom ťahu váhou 130,5kg. 

V mene celej platformy Vychodňarom a Vychodňarkam gratulujeme k úspechu. Celý záznam z MSR si viete pozrieť na stránke: https://vafec.sk/msr-v-silovom-trojboji-dorasteniek-dorastencov-junioriek-a-juniorov-a-msr-v-klasickom-silovom-trojboji/

Category
Tags

Zatiaľ žiadne komentáre

Pridaj komentár